Schrijfvakantie naar Toscane

met Marelle Broersma
1/4
Marelle Boersma, thrillerauteur en docent
 

Marelle is naast een bekende thrillerauteur ook al jaren schrijfdocente. Haar verhalen spelen zich af in het grijze gebied tussen waargebeurd en fictie.

Over de schrijfvakantie zegt zij:

 

"Ben je al heel lang van plan om serieus aan de slag te gaan met jouw boek? Wil je heel graag schrijven, maar vind je er nauwelijks tijd voor? Of loop je misschien tegen allerlei schrijfproblemen aan? Investeer dan in jezelf en ga mee op schrijfvakantie naar het prachtige Toscane.

Onder de Italiaanse zon ga ik jou helpen om, door middel van coachingssessies gecombineerd met de juiste trainingsmomenten, verder te komen met jouw boek. Schrijfplezier staat voorop De hele week staat jouw verhaal centraal. Je kunt werken aan een thriller, een auto-biografisch verhaal, een kinderboek of een roman, alle genres zijn welkom. Ook maakt het niet uit of je al ver gevorderd bent met schrijven of dat je alleen nog maar een idee hebt en niet weet hoe je moet beginnen. Het enige wat belangrijk is, is enthousiasme voor schrijven en de wil om in de ontspannen sfeer van Toscane lekker aan de slag te gaan.

 

Tijdens deze 7-daagse schrijfvakantie word je ondergedompeld in de Toscaanse sfeer, alle maaltijden worden verzorgd en we gaan zeker ook de omgeving verkennen.

 

Inclusief:

- individuele coachingssessie

- elke ochtend een schrijftraining en inspirerende oefening

- professionele begeleiding bij jouw verhaal

- eind van de middag vragenuurtje of feedbackbijeenkomst

- veel schrijftips én...

- vol pension (uitgebreid ontbijt, lekkere lunch en heerlijk diner mét wijn)

- hele dag door koffie of thee

 

Exclusief: de vlucht naar Toscane (prijsindicatie met Ryanair of Transavia ~

€ 100-150) en vervoer van en naar Villa Masini-Luccetti.

'Kom je droom waarmaken, en meld je aan".

Prijs:

7 dagen/6 nachten in eigen kamer met gedeelde badkamer
€ 845 (incl. btw)
23 - 29 juni 2014

Tot 1 april geldt een vroegboekkorting. Gespreide betaling mogelijk, vraag naar de voorwaarden.Boekingen via Marelle Boersma. Zie ook www.marelleboersma.nl

5 -8 deelnemers